De BorrelBoot

Doe uw ogen dicht en stelt u zichzelf voor… Op een mooie warme dag….. In een sloep met kapitein door de IJssel varend…. Samen met familie of goede vrienden…... Catering geheel verzorgd… Met in de ene hand een drankje en in de andere een heerlijk hapje. Genietend van het gezelschap en van het prachtige uitzicht van de Hollandsche IJssel……

BorrelBoot

Doe uw ogen maar weer open en maak deze droom waar.

U kunt de sloep huren voor 2 tot ongeveer 8 personen.
We varen tussen IJsselstein en Montfoort.
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.
Vraag een arrangement aan

De Borrelboot

Boothuur en Arrangementen

U kunt de sloep huren voor 2 tot 12 personen en dit is altijd inclusief een Kapitein. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. We kunnen varen tussen Nieuwegein en Oudewater en u bepaalt welke richting u op wilt varen. U kunt kiezen voor de volgende tijdblokken:

  • 1e afvaart vertrek om 10.00 - 14.00 uur (luncharrangement)
  • 2e afvaart vertrek om 15.00 - 19.00 uur
  • of 16.00 – 20.00 uur
  • of 17.00 – 21.00 uur
  • Is uw interesse gewekt?
    Boek de borrelboot

Wat vinden onze klanten?

Toen ik 18 werd hebben ik mijn vriendin een feest gegeven voor al onze vrienden bij de feestlocatie van BijBroere in de Voorstraat in IJsselstein. Fijn dat John en Ed met ons meedachten over de mogelijkheden. Het was een topavond die we niet meer gaan vergeten. Super geregeld!
Bedankt voor de geweldig verzorgde catering van ons bedrijfsfeest.
Toen mijn man 50 werd hebben we een surpriseparty voor hem geregeld. De foodtruck van BijBroere was erbij voor de catering. Alle gasten hebben genoten van de heerlijke hapjes en de drankjes gemaakt en geserveerd door de mensen van BijBroere. De foodtruck is een echte aanrader.
Waanzinnig leuk eindfeest voor groep 8 van de Torenuil. Leuke locatie om echt een knalfuif te organiseren. Het team van Broere denkt met je mee en ze bieden veel mogelijkheden. Super flexibel en sfeer heel relaxed.
Wil je een feestje geven dat op en top geregeld is? Dan raad ik aan om eens te informeren bij BijBroere. Ik heb nu al verschillende gelegenheden mogen meemaken die verzorgd zijn door BijBroere en je ziet dat ze denken in mogelijkheden. Leuk om te zien dat de medewerkers met veel passie zorgen voor hun klanten.