Foodtruck Lowieke of PUB

Vindt uw happening geheel of gedeeltelijk buiten plaats? Heeft u liever de catering buiten? Bent u op zoek naar een speciale invulling van het evenement? Dan is onze foodtruck zeker van toegevoegde waarde voor u.

 • PUB - Pop Up Beleving

  Als gelukkige eigenaar van twee Foodtrucks genaamd Lowieke en PUB, verzorgen we de catering van uw feest en elke andere gelegenheid, vanuit de foodtruck.

  Met Lowieke hebben we al verschillende gedenkwaardige ervaringen beleefd.
  PUB is onze nieuwe aanwinst. PUB staat voor: Pop-Up-Belevenis. Vanuit de mooie rode truck wordt de catering van uw evenement verzorgd.

  PUB zou ook kunnen betekenen

  Pop-UP….:

  • Bar
  • Barbecue
  • Bruiloft
  • Begrafenis
  • Brunch
  • Bedrijfsfeest
  • Buffet

  Dus, heeft u zin in een zak frites, een lekker stukje groente of vlees van de barbecue, mooi opgemaakte borden en lange feestelijke tafels, of een lekker broodje?

  Vanuit de foodtruck verzorgen wij de catering voor u en maken we de ervaring extra speciaal.

  Zie hoe het werkt
 • PUB arrangementen

  Bij PUB arrangement rijdt onze PUB foodtruck bij u voor op locatie.
  Afhankelijk van het gekozen arrangement kan dit zijn met statafels en een partytent inclusief personeel, muziek, drank en eten. Onze vleessnacks zijn halal.

  Interrese in een arrangement? laat het ons weten!

  Boek een arrangement
 • Even voorstellen Lowieke

  Met onze andere Foodtrucks genaamd Lowieke, verzorgen we de catering van uw feest en elke andere gelegenheid.

  Met Lowieke hebben we al verschillende gedenkwaardige ervaringen beleefd en is een mooie aanvulling op uw beleving.

  Dus, heeft u zin in een zak frites, een lekker stukje groente of vlees van de barbecue, mooi opgemaakte borden en lange feestelijke tafels, of een lekker broodje?

  Vanuit de foodtruck verzorgen wij de catering voor u en maken we de ervaring extra speciaal.

 • Onze Partners

  We werken samen met partners om van uw wens een mooie herinnering te maken.

  Wat vinden onze klanten?

  Waanzinnig leuk eindfeest voor groep 8 van de Torenuil. Leuke locatie om echt een knalfuif te organiseren. Het team van Broere denkt met je mee en ze bieden veel mogelijkheden. Super flexibel en sfeer heel relaxed.
  Wil je een feestje geven dat op en top geregeld is? Dan raad ik aan om eens te informeren bij BijBroere. Ik heb nu al verschillende gelegenheden mogen meemaken die verzorgd zijn door BijBroere en je ziet dat ze denken in mogelijkheden. Leuk om te zien dat de medewerkers met veel passie zorgen voor hun klanten.
  Toen mijn man 50 werd hebben we een surpriseparty voor hem geregeld. De foodtruck van BijBroere was erbij voor de catering. Alle gasten hebben genoten van de heerlijke hapjes en de drankjes gemaakt en geserveerd door de mensen van BijBroere. De foodtruck is een echte aanrader.
  Bedankt voor de geweldig verzorgde catering van ons bedrijfsfeest.
  Toen ik 18 werd hebben ik mijn vriendin een feest gegeven voor al onze vrienden bij de feestlocatie van BijBroere in de Voorstraat in IJsselstein. Fijn dat John en Ed met ons meedachten over de mogelijkheden. Het was een topavond die we niet meer gaan vergeten. Super geregeld!