Catering

Zoekt u een cateringservice die uw evenement tot een succes maakt? Kies dan voor BijBroere, de specialist in heerlijke en betaalbare catering op maat. Van hapjes tot buffetten, van barbecue tot cocktail, wij verzorgen het allemaal. Laat u verrassen!

Catering BijBroere

Catering op locatie

BijBroere verzorgt uw catering op elke gewenste locatie, of het nu gaat om uw bedrijf, uw huis, of een externe locatie. Wij leveren kant-en-klare maaltijden, hapjes, drankjes, en alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alles voor u.

Locatie BijBroere

BijBroere is niet alleen een cateringbedrijf, maar ook een sfeervolle locatie in het centrum van IJsselstein. Onze zaal is voorzien van alle faciliteiten, zoals een bar, een podium, een geluidsinstallatie, en een beamer. Wij verzorgen uiteraard ook de catering voor uw feest, van hapjes tot diner, van koffie tot cocktail. BijBroere maakt van uw feest een onvergetelijke ervaring.

Geïnteresseerd wat Catering BijBroere u allemaal te bieden heeft? Hieronder vindt u de brochure. Laat het ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Onze Partners

We werken samen met partners om van uw wens een mooie herinnering te maken.

Wat vinden onze klanten?

Waanzinnig leuk eindfeest voor groep 8 van de Torenuil. Leuke locatie om echt een knalfuif te organiseren. Het team van Broere denkt met je mee en ze bieden veel mogelijkheden. Super flexibel en sfeer heel relaxed.
Wil je een feestje geven dat op en top geregeld is? Dan raad ik aan om eens te informeren bij BijBroere. Ik heb nu al verschillende gelegenheden mogen meemaken die verzorgd zijn door BijBroere en je ziet dat ze denken in mogelijkheden. Leuk om te zien dat de medewerkers met veel passie zorgen voor hun klanten.
Toen mijn man 50 werd hebben we een surpriseparty voor hem geregeld. De foodtruck van BijBroere was erbij voor de catering. Alle gasten hebben genoten van de heerlijke hapjes en de drankjes gemaakt en geserveerd door de mensen van BijBroere. De foodtruck is een echte aanrader.
Bedankt voor de geweldig verzorgde catering van ons bedrijfsfeest.
Toen ik 18 werd hebben ik mijn vriendin een feest gegeven voor al onze vrienden bij de feestlocatie van BijBroere in de Voorstraat in IJsselstein. Fijn dat John en Ed met ons meedachten over de mogelijkheden. Het was een topavond die we niet meer gaan vergeten. Super geregeld!