Een mooie belevenis voor u, is een mooie belevenis voor ons

In de Voorstraat in het centrum van het mooie IJsselstein is onze Locatie BijBroere. Het is een sfeervolle locatie die voor elk feest en elke andere gelegenheid passend gemaakt kan worden.
De locatie is geschikt voor 10 tot 350 personen.

 • Mogelijkheden

  Onze locatie is geschikt voor 10 tot 350 personen. Te gebruiken voor diverse bijzondere momenten.

 • Wensen

  Heeft u specifieke wensen met betrekking tot catering, aankleding van de locatie, optredens? Wij zijn graag bereid om mee u mee te denken.

 • Thema feesten

  Themafeesten zijn voor ons een perfecte gelegenheid om onze creatieve geesten uit te kunnen leven en onvergetelijke belevenis te organiseren.

Bekijk de zaal

Ontdek onze charmante zaal voor de perfecte feestlocatie! Of je nu een intiem kinderfeestje of een groots evenement plant, bij ons vind je de ideale zaal voor elke gelegenheid. Bekijk hier sfeervolle impressies van onze zalen geschikt voor 100 tot 350 personen. Huur vandaag nog jouw zaal en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

Sfeerimpressie zaal geschikt voor 100 personen

Sfreerimpressie zaal geschikt voor 350 personen

Sfeerimpressie zaal geschikt voor een kinderfeest

Sfeerimpressie zaal in Dinner setting

Vier het leven!!

In de Voorstraat in het centrum van het mooie IJsselstein is onze Locatie BijBroere. Het is een sfeervolle locatie die voor elk feest en elke andere gelegenheid passend gemaakt kan worden. De locatie is geschikt voor 10 tot 350 personen. Te gebruiken voor diverse bijzondere momenten.
Zoals:
 • Vergadering
 • Borrel
 • Besloten diner
 • Dancefeest
 • Kinderfeestje
 • Afscheid
 • Themafeest

Onze Partners

We werken samen met partners om van uw wens een mooie herinnering te maken.

Wat vinden onze klanten?

Toen ik 18 werd hebben ik mijn vriendin een feest gegeven voor al onze vrienden bij de feestlocatie van BijBroere in de Voorstraat in IJsselstein. Fijn dat John en Ed met ons meedachten over de mogelijkheden. Het was een topavond die we niet meer gaan vergeten. Super geregeld!
Toen mijn man 50 werd hebben we een surpriseparty voor hem geregeld. De foodtruck van BijBroere was erbij voor de catering. Alle gasten hebben genoten van de heerlijke hapjes en de drankjes gemaakt en geserveerd door de mensen van BijBroere. De foodtruck is een echte aanrader.
Wil je een feestje geven dat op en top geregeld is? Dan raad ik aan om eens te informeren bij BijBroere. Ik heb nu al verschillende gelegenheden mogen meemaken die verzorgd zijn door BijBroere en je ziet dat ze denken in mogelijkheden. Leuk om te zien dat de medewerkers met veel passie zorgen voor hun klanten.
Bedankt voor de geweldig verzorgde catering van ons bedrijfsfeest.
Waanzinnig leuk eindfeest voor groep 8 van de Torenuil. Leuke locatie om echt een knalfuif te organiseren. Het team van Broere denkt met je mee en ze bieden veel mogelijkheden. Super flexibel en sfeer heel relaxed.